Udvozoljuk a Bokat regio honlapjan

 

ESEMÉNYNAPTÁR

Projektek
Szülőföld Alap PDF Nyomtatás E-mail
Projektek

A Bogát-Önkormányzati Fejlesztési Társulás a Szülőföld Alaptól a következő pályázatokat nyerte:

  • A www.bogatregio.ro kisrégiós honlap fejlesztése 500 000 FT (2009 ősz)
  • A www.bogatregio.ro kisrégiós honlap elkészítése, valamint a „Látnivalók a Bogát régióban” című információs kiadvány megjelentetése 500 000 FT 500 000 FT (2009 tavasz)
  • Regionális szintű beruházás előkészítése és alapinfrastruktura kiépítése európai uniós forrásokból  1 000 000 Ft (2008 ősz)
 
PO-DCA pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Projektek

A Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás 2009 decemberében adott le pályázatot a Régió köztisztviselőinek továbbképzésére. A pályázat keretén belül angol, német, ECDL és projektmenedzsment témában kerül sor képzésre. A pályázat elbírálása folyamatban van.

 
Turisztikai pályázat (313) PDF Nyomtatás E-mail
Projektek

A Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás 2009. no­vem­ber 6-án újabb pályázatot nyúj­tott be az Európai Unió Vidék­fej­lesz­tési Alap 313-as kiírásához. A 313-as kiírás a turisztikai tevé­keny­ségek elősegítésére nyújt tá­mogatást kis és közép­vállal­ko­zók, önkormányzatok, valamint önkormányzati fejlesztési tár­su­lá­sok számára. A pályázat elkészítésének fő célja az volt, hogy népszerűsítsük a tér­sé­get, segítsük a turisztikában ér­de­kelt vállalkozásokat.

Bővebben...
 
Vidékfejlesztési pályázat (322) PDF Nyomtatás E-mail
Projektek

Négy felcsíki település fennállásának talán legnagyobb beruházása valósul meg a következő három évben. A mindössze néhány hónapja létrejött Bogát – Önkormányzati Fejlesztési Társulás (ADI–BOGÁT) ugyanis sikeresen pályázott az EU vidékfejlesztési alapjához, így nem kevesebb, mint hatmillió euró támogatást sikerült elnyernie. Az egy átlagos község majdnem tízéves költségvetésének megfelelő összeg által komoly infrastrukturális fejlesztéseket lehet kivitelezni.

Bővebben...
 


 

Térkép

Fényképalbum

KIADVÁNYOK, MÉDIÁK

Honlapajánló