Udvozoljuk a Bokat regio honlapjan

 

ESEMÉNYNAPTÁR

Újabb információkkal bővül PDF Nyomtatás E-mail
Hírek

Újabb információkkal bővül a Bogát Társulás honlapja

2009 őszén a Szülőföld Alapt Kulturális, Egyházi és Média Kollégiumától elnyert pályázat segítségével turisztikai jellegű, valamint egyéb a régió lakosságának fontos információkkal bővül a Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás honlapja.

A www.bogatregio.ro kisrégiós honlap fejlesztése nem csak új információk feltöltéséből áll, hanem a teljes honlap többnyelvű (magyar, román, angol, német) webportállá alakítására is sor kerül.

Csíkcsicsó, Madéfalva, Csíkrákos és Csíkszentmihály községek azon lakósait, akik vendéglátással is foglalkoznak, elektrónikus vagy postai levélben értesítettük ezen lehetőségről ( az internet segítségével elérhető adatok és elérhetőségek alapján). Célunk azon vendéglátók adatainak feltöltése a honlapunkra, akik a Bogát régióban képviselik a helyi turizmust, ezáltal segítve panziójuk, vendégfogadójuk és vendégházaik népszerűsítését és egy jól müködő vidéki turizmus kialakítását.

Amennyiben Ön még nem értesült a jelenlegi ajánlatunkról, de érdekelt ez ügyben, szeretné ha a vendégháza adatai díjmentesen felkerűlnének honlapunkra vagy bármi kérdése van az ajánlattal kapcsolatosan, ezúton is kérjük vegye fel társulásunkkal a kapcsolatot a madéfalvi tanácsnál fenntartott irodánkban vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen elektrónikus levél formájában.

 
 

Térkép

Fényképalbum

KIADVÁNYOK, MÉDIÁK

Honlapajánló