Udvozoljuk a Bokat regio honlapjan

 

ESEMÉNYNAPTÁR

Halad a Bogát pályázata PDF Nyomtatás E-mail
Hírek

Sikeresen halad a Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás hatmillió eurós pályázata

A 2008. december 19-én az Európai Unió Nemzeti Vidékfejlesztési Alaphoz benyújtott 6 millió euró értékű pályázat megvalósítása a tervek szerint halad.

Az integrált projekt magába foglalja: az ívóvízhálózat és csatornahálózat kiépítését Rákos és Madéfalva községekben, a 12-es számú, Csicsó és Madéfalva közötti községi út teljes felújítását, a 7-es és 111-es számú községi utak felújítását Szentmihály község területén, óvoda építését Szentmihály községben, valamint információs és kulturális központ létrehozását a Csicsó községhez tartozó Csaracsóban.

 

A 2009. június 18-án aláírt támogatási szerződés alapján a projekt megvalósítása a tervezési és a kivitelezési szakaszra osztható.

A tervezési szakasz immár lezártnak bizonyul, hiszen június honap folyamán átadásra került az utolsó kivitelezéshez szükséges műszaki terv is.

A következő lépés a projekt megvalósítása érdekében a kivitelezéshez szükséges közbeszerzések megszervezése és lebonyolítása, a szolgáltatási szerződések megkötése a közbeszerzésen nyert vállalkozások, valamint ezen szerződésekben felvállalt munka végrehajtása.

A közbeszerzéshez szükséges dokumentációk előkészítése már folyamatban van, a társulás előreláthatólag a kivitelezési munkák meghírdetését a következő honapra tervezi a munkálatok folyó évben való elkezdése érdekében.

 

 
 

Térkép

Fényképalbum

KIADVÁNYOK, MÉDIÁK

Honlapajánló