Udvozoljuk a Bokat regio honlapjan

 

ESEMÉNYNAPTÁR

Bogát Fejlesztési Társulás
Újabb két pályázatot nyújtott be PDF Nyomtatás E-mail
Hírek

Újabb két pályázatot nyújtott be a Bogát Egyesület

2010 márciusában és áprilisában a Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás újabb két pályazatot nyújtott be a Szülőföld Alap Kulturális, Egyházi és Média Kollégiumának.

A márciusban leadott pályázat tárgyát az Egyesület négy községének (Csíkcsicsó, Madéfalva, Csíkrákos és Csíkszentmihály) polgármesteri hivatalában dolgozó személyek közbeszerzési szakszerű oktatását képezi. Ezen képzés nagyban elősegítené a minőségi munka kivitelezését a közbeszerzés területén is, valamint nagymértékben csökkentené a közbeszerzések lebonyolításával járó költségeket.

Bővebben...
 
Újabb információkkal bővül PDF Nyomtatás E-mail
Hírek

Újabb információkkal bővül a Bogát Társulás honlapja

2009 őszén a Szülőföld Alapt Kulturális, Egyházi és Média Kollégiumától elnyert pályázat segítségével turisztikai jellegű, valamint egyéb a régió lakosságának fontos információkkal bővül a Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás honlapja.

Bővebben...
 
Halad a Bogát pályázata PDF Nyomtatás E-mail
Hírek

Sikeresen halad a Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás hatmillió eurós pályázata

A 2008. december 19-én az Európai Unió Nemzeti Vidékfejlesztési Alaphoz benyújtott 6 millió euró értékű pályázat megvalósítása a tervek szerint halad.

Az integrált projekt magába foglalja: az ívóvízhálózat és csatornahálózat kiépítését Rákos és Madéfalva községekben, a 12-es számú, Csicsó és Madéfalva közötti községi út teljes felújítását, a 7-es és 111-es számú községi utak felújítását Szentmihály község területén, óvoda építését Szentmihály községben, valamint információs és kulturális központ létrehozását a Csicsó községhez tartozó Csaracsóban.

 

Bővebben...
 
 

Térkép

Fényképalbum

KIADVÁNYOK, MÉDIÁK

Honlapajánló